Ραδιοφωνικός σταθμός

«Αιώνια Φωνή: Αναβιώνοντας τις ρίζες μας», το όνομα του νέου σταθμού μας, είναι η φωνή της αλήθειας που όλοι αναζητούμε στην ζωή μας. Σίγουρα η αλήθεια δεν μπορεί να πηγάσει μόνο από τον εξωτερικό υλικό κόσμο, αλλά αναβλύζει και από μέσα μας, από την εσωτερική μας φύση.

Οι νέοι βρίσκονται αποκομμένοι, εγκλωβισμένοι σε μια εικονική πραγματικότητα μιας υλιστικής ζωής. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης παίρνουν περισσότερο χρόνο από την ζωή τους χωρίς  να δίνουν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα ζωής. Παραμελούν την πνευματική τους καλλιέργεια σαν αποτέλεσμα να μην έχουν τον τρόπο και τις μεθόδους να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα προβλήματα. Το ίδιο σε μικρότερη αναλογία συμβαίνει και με τους μεγαλύτερους.

Αυτό μας ενέπνευσε να χτίσουμε τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Αιώνια Φωνή” ο οποίος απευθύνεται σε νέους και όχι μόνο. Θα έχουμε την δυνατότηα να αναπτύσσουμε διάλογο, να ανταλλάσσουμε απόψεις και προβληματισμούς, να ακούμε ιστορίες με ηθικό δίδαγμα και εμπειρίες μεταμόρφωσης προς το καλύτερο που θα μας εμπνέουν και θα μας επιτρέπουν να βρίσκουμε λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα της. Επιπλέον, θα γίνονται ομιλίες και συνεντεύξεις με ευρεία θεματολογία που θα καλύπτει τον τομέα των αξιών, των σχέσεων, της εκπαίδευσης, της υγείας, της φιλοσοφίας, της αυτογνωσίας (Γνώθι σαυτόν), της τέχνης, του αθλητισμού, επαφή με τη φύση, και πολλά άλλα. Θα προσπαθήσουμε να θίξουμε καίρια θέματα και να δώσουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, προκειμένου να συνεισφέρουμε και εμείς με την σειρά μας σε αυτό που ονομάζεται εξυγίανση των σχέσων και της κοινωνίας.

Όραμά μας είναι να ιδρύσουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που θα λειτουργεί σαν πηγή ψυχαγωγίας, έμπνευσης και θα καθοδηγεί τους νέους, βοηθώντας τους να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και να κάνουν θετικές αλλαγές στην ζωή τους.

Η μουσική είναι πάντα ο πιο σύντομος και ευχάριστος δρόμος για την καλλιέργεια της ψυχής, την αγάπη, την αρμονία και την ομορφιά. Επιλέγουμε για εσάς όμορφα μουσικά κομμάτια, μουσική που καλλιεργεί τη ψυχή, την έμπνευση και την ψυχική ηρεμία που θα σας συντροφεύουν μέσα στην καθημερινότητά σας.

 

 

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 100,00€